17 maja 2024

Organizujemy przyjęcia – ciąg dalszy

  Na dzisiejszych zajęciach kulinarnych prym wiodą napoje. Robiliśmy smaczne i zdrowe koktajle mleczno-owocowe spreparowane na bazie jogurtu i owoców z odrobiną cukru i mniej zdrowy, ale smakowity kruszon, który powstał z vermuthu z dodatkiem cytrusów i gazowanej wody mineralnej. Dodatkowo nasze panie kursantki z własnej inicjatywy wykonały swoje popisowe potrawy: faszerowane jajka, sałatkę z kurczakiem i pyszne ciasta. Wszystko to robione z myślą o  naszych majowych solenizantkach: Zofii i Marii, które oprócz przygotowanego przyjęcia z wdzięcznością przyjęły również życzenia i drobne upominki.

Podziękowania należą się naszej pani dyrektor Klaudii Tarczoń-Gajda za obecność, podarunki i pamięć o naszych seniorkach obchodzących imieniny oraz pani Jasi Waszkiewicz – naszej przewodniczce, która również dzisiaj była naszym gościem.

    Twój koszyk
    Twój koszyk jest pustyWróć do sklepu
        Skip to content